• Sikkerhed

Telefonmøder understøtter jeres virksomheds sikkerhed således:

  • Vi benytter personlige systemgenererede PIN-koder til både mødeleder og mødedeltager for derved, at sikre mod misbrug af nemme koder samt dubletter af brugervalgte koder.
  • Du kan overvåge dit telefonmøde online, hvilket giver dig mulighed for at se hvor mange og hvem, der deltager i mødet.
  • Hvis der er deltagere, som du ikke kender eller ønsker i mødet, kan du som mødeleder afkoble deltageren fra mødet.
  • Du kan låse dit telefonmøde, når alle ønskede deltagere er tilkoblet telefonmødet. På denne måde er der ikke flere, som kan tilslutte sig mødet.
  • Du kan optage dit telefonmøde og efterfølgende downloade optagelsen i det ønskede filformat. Dette giver dig muligheden for at bruge optagelsen til efterfølgende dokumentation eller eventuelle udsendelser til deltagere og andre interessenter.
  • I stedet for at deltagerne ringer op og tilslutter sig mødet, har du som mødeleder mulighed for at ringe ud til de ønskede mødedeltagere. Dermed er det kun er dem, der bliver ringet ud til, der kan deltage i mødet.
  • Du kan indstille din mødelederkonto til at deltagernes navn skal meddeles, når de tilslutter sig mødet. Det kan også opsættes til at du vil høre en “bip-lyd”, eller lydløs tilslutning af dine deltagere til mødet.
  • Telefonmøders online kundeområde giver adgang til en detaljeret oversigt over alle afholdte møder med mulighed for at se hvilke deltagere, der har deltaget i tidligere telefonmøder.
  • Som en ekstra foranstaltning kan vi altid genere nye koder til den enkelte mødeleder konto, såfremt der skønnes den mindste risiko for uautoriseret brug.

Har du yderligere spørgsmål omkring sikkerhed, skal du være velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Sikkerhed ved afholdelse af dine Telefonmøder

Alle kender til hvor vigtig IT- og datasikkerhed er for en virksomhed. Data beskyttes ved kryptering, daglig backup, firewalls, log-filer, antivirus programmer og ikke mindst sikkerhedspolitikker med retningslinjer for brugeradfærd. Men hvad med sikkerheden, når det kommer til afholdelse af telefonmøder? Under et telefonmøde udveksles ofte interne og sensitive oplysninger som også bør beskyttes. Mange virksomheder har ingen politik på dette område. Måske fordi de ikke er opmærksomme på den risiko, der kan være ved at benytte mødetjenester med lav eller ikke eksisterende sikkerhed.

Hos TelefonMøder vægter vi sikkerhed og pålidelighed meget højt. Vi betjener en lang række store private virksomheder og offentlige organisationer, som forventer og stiller krav til, at deres medarbejdere kan afholde daglige telefonmøder uden risiko for aflytning eller uønsket indtrængen i mødet. Yderligere opfylder vi virksomhedernes krav om, at kunne dokumentere deres telefonmøde, så de efterfølgende kan se, hvem der har deltaget i et specifikt møde samt dokumentere, hvad der er blevet verbalt kommunikeret på mødet.

Ring til os

Hvis du har spørgsmål, så ring til os på: