LeverandørService

Automatisk betaling med Leverandørservice

Du kan nu tilmelde dine fremtidige regninger fra telefonmøder til LeverandørService. Betalingerne klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent – og du sikrer dig imod rente- og rykkertilskrivning.

Hjælp til tilmelding

  • Øverste “Kundenr.”: Dit kundenummer hos telefonmøder. Tjek din faktura, hvor det fremgår

  • “Reg.nr.”: Din banks registreringsnummer

  • Nederste “Kontonr.”: Dit bankkontonummer. Indtastes uden eventuelle bindestreger. Bør altid være 10 cifre, så hvis dit bankkontonummer (ekskl. reg.nr.) er kortere end det, fylder du ud med nuller foran

  • “CVR-nr.”: De 8 cifre i dit CVR-nummer indtastes uden mellemrum

  • “LS Kreditor nr.”: Er forududfyldt med telefonmøders aftalenummer og bør ikke ændres

Tilmeld din månedsfaktura til LeverandørService

LeverandørService er super nemt og lige til at gå til. LeverandørService klarer betalingerne automatisk for dig, så du selv slipper for at oprette dem i banksystemet. Det tager under 2 minutter at tilmelde sig.

Fakturaen sendes stadigvæk til dig hver måned

Når du tilmelder din månedsfaktura til LeverandørService, modtager du stadigvæk din faktura hver måned. Modtager du endnu ikke dine fakturaer elektronisk kan du tilmelde dig til at modtage dem som PDF på email eller på EAN.

Modtag faktura på email ›

Modtag faktura på EAN ›


Fuld kontrol over fakturaerne

Med LeverandørService har du sikkerhed for at betaling sker til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Desuden har du pengene stående på din bankkonto til sidste rettidige betalingsdag og får derfor størst mulig rentefordel. Du har stadigvæk fuld kontrol over betalingen: Indtil 2 dage efter betalingen er gennemført, er det muligt at standse den, og pengene vil blive tilbageført til din egen bankkonto. 

TelefonMøder kan efter ønske fremsende en oversigt på email 2 dage før betalingen gennemføres, således at du altid kan kontrollere om du er enig i betalingen, før den sker.


Ingen ekstra omkostninger

Når du anvender LeverandørService, slipper du altid for betalingsgebyr, rykkergebyrer og morarenter. Er du udenlandsk kunde, har du ikke mulighed for at blive tilmeldt LeverandørService, og du vil blive opkrævet et betalingsgebyr på kr. 50,- pr. faktura for manuel håndtering af din indbetaling. Er du ikke tilmeldt automatisk betaling via LeverandørService, vil du ikke kunne opnå kredit.


PBS/NETS står bag LeverandørService

PBS/NETS er ejet af danske pengeinstitutter og Nationalbanken i fællesskab. Det giver dig garanti for, at dine betalinger klares nemt og automatisk og bliver betalt til tiden, hvilket optimerer din likviditet.


Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som viser, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS/NETS. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS/NETS.