TelefonMøder Basic

HURTIG MØDETELEFON UDEN OPRETTELSE

Kom hurtigt i gang:

TelefonMøder Basic er til dig, der ikke har behov for øvrige funktioner, men blot skal holde et telefonmøde nu og her. Prisen er kun 1,20 kr. pr. minut (ex. moms), hvilket er en af de billigste takster i Danmark, og hvor hver deltager faktureres over egen telefonregning. Bemærk at TelefonMøder Basic er et normalt overtakseret nummer og at visse operatører nogle gange kan tilføje en ekstra takst oven på vores pris.

Der er ingen oprettelse eller registrering, og du skal heller ikke tage højde for, hvor mange deltagere der kommer til at være i mødet. Alle deltagere kan på det aftalte tidspunkt ringe ind og deltage i mødet, når blot de har indtastet den valgte mødekode. I kan være op til 200 deltagere i det samme møde.

INTERNATIONALE DELTAGERE

Hvis du har deltagere fra udlandet, bør du være opmærksom på, at flere internationale teleoperatører kan have lukket for kald til danske 90-numre. Derfor anbefaler vi, at du opretter en TelefonMøder Pro konto, såfremt du har internationale deltagere. Med TelefonMøder Pro kan du holde telefonmøder med deltagere fra hele verden.